Poslikajte svoj pulover s hudomušnim motivom jelena in zablestite na praznični zabavi

Kaj narediti z vsemi barvami Marabu Glitter in Metallic Liner, ki vam bodo ostale od izdelovanja voščilnic? Poslikajte svoj božični pulover! Z ročno poslikanim puloverjem je dvig samozavesti na praznični zabavi ali družinskem fotografiranju zagotovljen. Poslikajte puloverje vsem družinskim članom in se pogumno nastavite fotografskemu objektivu. Ročno poslikani puloverji so tudi lepo darilo.

Za poslikavo uporabite pulover, ki ima manj kot 20% sintetičnih vlaken. Preden se boste lotili poslikave, vstavite v pulover kos polivinila ali kartona, da se barve med slikanjem ne bodo prenesle na hrbtno stran puloverja. Datoteko z motivom jelena natisnite na papir. Motiv izrežite in ga s svinčnikom prerišite na izbrani pulover.

Prenos motiva

Pripravite Marabu Metallic Liner v bakrenem odtenku 787 ali barvo za tekstil Marabu Textil v zlatem odtenku 784. Pobarvajte rogove in notranjost ušes.

Poslikava rogov

Zunanjost ušes pobarvajte z barvo Marabu Textil plus v rjavem odtenku 046. Za nos uporabite barvo Marabu Textil plus v rdečem odtenku 032.

Poslikava ušes in nosu

Nato jelenu narišite oči s črnim flomastrom Marabu Textil Painter.

Poslikava oči

Z malo pegic bo božični jelen še bolj simpatičen. Pegice narišite z Marabu Glitter Liner barvo v oranžnem odtenku 525.

Poslikava obraza

Ko se vse barve na puloverju posušijo, je potrebno poslikavo toplotno utrditi z likalnikom. Nastavite likalnik na temperaturo za bombaž in zaprite dovod pare. Prekrijte motiv z bombažno krpo in ga 3 minute likajte.

Utrjevanje z likalnikom

Po utrjevanju z likalnikom je vaš pulover pripravljen na nošenje in pranje v pralnem stroju, pri temperaturi do 40°C.

Pulover z jelenom

 

 

Želite več informacij?
Kontaktirajte nas! Z veseljem vam bomo pomagali!

 

 

Za izdelavo boste poleg puloverja, in kosa polivinila ali kartona, potrebovali: