Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani.
Domov Prodajni program Akcijska ponudba Ustvarjalne ideje Prodajna mesta Povezave Košara
Niste prijavljeni uporabnik

Prijava

Zbirke nalog  / ...  
na prejšnji artikel  na naslednji artikel

Igrajmo se šolo

 

AN-501Igrajmo se šolo - Rišem in barvam13,70 € 

V tej knjižici so vaje za spodbujanje razvoja otrokove grafomotorike, ki je potrebna za učenje spretnosti pisanja. Otrok bo vadil risanje navpičnih, vodoravnih, poševnih in krivih črt. Učil se bo obvladovati prostor kjer ustvarja. Pridobival bo ročne spretnosti. Vaje so sestavljene igrivo in so spodbuda k skladnemu delovanju oči in rok.


 

Igrajmo se šolo - Berem in pišem

AN-502Igrajmo se šolo - Berem in pišem15,30 € 

V tej knjižici je izbor vaj, ki omogočajo otroku igrivo, sistematično in postopno osvajanje osnov branja in pisanja. Pri tem smo upoštevali strokovna spoznanja o otrokovem razvoju. Poudarek je na postopnosti, vaje pa obsegajo slušno razločevanje posameznih glasov, glasovno razčlenjevanje besed ter vidno prepoznavanje črk. Slušne in vidne opore omogočajo otroku hitrejšo in bolj kvalitetno zapomnitev črk. Ta znanja lahko z vajami tudi utrdi, pri tem pa je potrebno upoštevati otrokov interes.


 

Igrajmo se šolo - Učim se računati

AN-503Igrajmo se šolo - Učim se računati15,30 € 

V tej knjižici je izbor vaj, ki otroka postopno vodijo v svet matematike: od poznavanja velikostnih razmerij, razvrščanja, prirejanja, iskanja različnosti, enakosti,... do spoznavanja števil in zapisa številk. Z vajami otrok ta spoznanja tudi utrjuje. Preizkusi se lahko tudi v preprostem računanju. Povratne informacije o pravilnosti rešitev omogočajo bolj kvalitetno vodenje otroka pri pridobivanju znanj.


 

Igrajmo se šolo - Spoznavam svet

AN-504Igrajmo se šolo - Spoznavam svet14,25 € 

V tej knjižici so vaje, ki otroka popeljejo od družine v širni svet. Spodbujajo ga k opazovanju življenja ljudi in dogajanj v naravi v vseh letnih časih. Pomagajo mu pri orientaciji v svetu, ki ga obdaja, širijo njegovo obzorje, hkrati pa spodbujajo tudi njegovo razmišljanje o naravi, o odnosih med ljudmi in spodbujajo njegov socialni razvoj.


 

AN-550Igrajmo se šolo - komplet v mapi117,50 € 

Komplet v mapi Igrajmo se šolo
Knjižice RIŠEM IN BARVAM, BEREM IN PIŠEM, UČIM SE RAČUNATI, SPOZNAVAM SVET bodo vam, predvsem pa vašim otrokom zagotovo v pomoč, saj so v njih zbrane zanimive in domiselne ideje, kako igrivo in zato nič manj strokovno "prehoditi" naloge, ki otroka spodbujajo k mišljenju, pripovedovanju, zaznavanju, razvijanju grafomotoričnih spretnosti.
Naloge so lažje in težje, nekatere zahtevajo več ponavljanja in spretnosti, nekatere podpirajo otrokovo domišljijo, ustvarjalnost, ene otroke "očarajo" in jih kar rešujejo in rešujejo, druge pa otroci rešujejo le nekaj minut, potem pa se želijo preizkusiti še drugače.


 

 

 

Artikla trenutno ni na zalogi.     Preverite zalogo, dobavljivost artikla.     Artikel je na zalogi.
Podatki o zalogah so informativni, osvežujejo se dnevno.
 

Vse cene vsebujejo DDV. Slike so simbolične.

www.antus.si   |   pravna obvestila   |   avtor   |   četrtek, 6.5.2021