Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani.
Domov Prodajni program Akcijska ponudba Ustvarjalne ideje Prodajna mesta Povezave Košara
Niste prijavljeni uporabnik

Prijava

Voski, dodatki  / ...  
na prejšnji artikel  na naslednji artikel

Stenj za sveče

 

Nastavek za stenj, 20 kosov

H35 058 15Nastavek za stenj, 20 kosov10,88 € 
 

Stenj z nastavkom, 3 x 14, dolžina 10 cm, 10 kosov

H35 060 14Stenj z nastavkom, 3 x 14, dolžina 10 cm, 10 kosov11,26 € Opozorila! Zaradi gorenja sveče nastane odprt plamen in se sprošča toplota. Sveča naj nikoli ne gori brez nadzora! Bodite pozorni na dimljenje sveče in po potrebi skrajšajte stenj. Varno delo je mogoče le, če boste v celoti prebrali in upoštevali navodila za uporabo voska ter varnostne napotke. Dobite jih pri Vašem prodajalcu ali na spletni strani www.antus.si. Pred pričetkom dela z njimi natančno seznanite tudi vse sodelujoče. Navodila in varnostne napotke shranite, med delom naj bodo vedno dosegljivi.


 

Povoščen stenj, 3 x 8, dolžina 20 cm, 10 kosov

H35 060 20Povoščen stenj, 3 x 8, dolžina 20 cm, 10 kosov11,49 € Opozorila! Zaradi gorenja sveče nastane odprt plamen in se sprošča toplota. Sveča naj nikoli ne gori brez nadzora! Bodite pozorni na dimljenje sveče in po potrebi skrajšajte stenj. Varno delo je mogoče le, če boste v celoti prebrali in upoštevali navodila za uporabo voska ter varnostne napotke. Dobite jih pri Vašem prodajalcu ali na spletni strani www.antus.si. Pred pričetkom dela z njimi natančno seznanite tudi vse sodelujoče. Navodila in varnostne napotke shranite, med delom naj bodo vedno dosegljivi.

H35 060 21Povoščen stenj, 3 x 10, dolžina 20 cm, 10 kosov11,49 € Opozorila! Zaradi gorenja sveče nastane odprt plamen in se sprošča toplota. Sveča naj nikoli ne gori brez nadzora! Bodite pozorni na dimljenje sveče in po potrebi skrajšajte stenj. Varno delo je mogoče le, če boste v celoti prebrali in upoštevali navodila za uporabo voska ter varnostne napotke. Dobite jih pri Vašem prodajalcu ali na spletni strani www.antus.si. Pred pričetkom dela z njimi natančno seznanite tudi vse sodelujoče. Navodila in varnostne napotke shranite, med delom naj bodo vedno dosegljivi.

H35 062 04Povoščen stenj, št. 4, dolžina 10 cm, 20 kosov11,78 € Opozorila! Zaradi gorenja sveče nastane odprt plamen in se sprošča toplota. Sveča naj nikoli ne gori brez nadzora! Bodite pozorni na dimljenje sveče in po potrebi skrajšajte stenj. Varno delo je mogoče le, če boste v celoti prebrali in upoštevali navodila za uporabo voska ter varnostne napotke. Dobite jih pri Vašem prodajalcu ali na spletni strani www.antus.si. Pred pričetkom dela z njimi natančno seznanite tudi vse sodelujoče. Navodila in varnostne napotke shranite, med delom naj bodo vedno dosegljivi.


 

Okrogel stenj, 100 % bombaž, št. 6, dolžina 2 metra

H35 073 06Okrogel stenj, 100 % bombaž, št. 6, dolžina 2 metra11,01 € Opozorila! Zaradi gorenja sveče nastane odprt plamen in se sprošča toplota. Sveča naj nikoli ne gori brez nadzora! Bodite pozorni na dimljenje sveče in po potrebi skrajšajte stenj. Varno delo je mogoče le, če boste v celoti prebrali in upoštevali navodila za uporabo voska ter varnostne napotke. Dobite jih pri Vašem prodajalcu ali na spletni strani www.antus.si. Pred pričetkom dela z njimi natančno seznanite tudi vse sodelujoče. Navodila in varnostne napotke shranite, med delom naj bodo vedno dosegljivi.


 

 

 

Artikla trenutno ni na zalogi.     Preverite zalogo, dobavljivost artikla.     Artikel je na zalogi.
Podatki o zalogah so informativni, osvežujejo se dnevno.
 

Vse cene vsebujejo DDV. Slike so simbolične.

www.antus.si   |   pravna obvestila   |   avtor   |   četrtek, 6.5.2021