Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani.
Domov Prodajni program Akcijska ponudba Ustvarjalne ideje Prodajna mesta Povezave Košara
Niste prijavljeni uporabnik

Prijava

Voski, dodatki  / ...  
na prejšnji artikel  na naslednji artikel

Vosek v gelu

primer
slike

Vosek v gelu Candle Gelee omogoča povsem nove možnosti za oblikovanje sveč. Ta poseben, popolnoma brezbarven vosek se preprosto raztopi s pomočjo vrele vode tako, da postane tekoč (vosek se topi pri temperaturi nad 80 °C). V tekočem stanju se lahko obarva in parfumira, kar omogoča izjemne učinke. Možnosti so dejansko brezmejne.
Sveče iz voska v gelu se lahko dodatno okrasijo tudi s suhim sadjem, školjkami, bleščicami, raznimi figuricami iz stekla, mase FIMO, odlitki iz keramičnih prahov in podobnimi okrasnimi predmeti, ki se postavijo ob zunanji rob sveče. Vosek v gelu je nestrupen. Izgorevanje voska v gelu je povsem neškodljivo.
Sveče izdelane iz voska v gelu gorijo 3 do 4 krat dalj časa kot običajne sveče iz parafina ali stearina.

 

 

navodila

 
Vosek v gelu

H35 010 04Vosek v gelu, 400 g, brezbarven17,55 € Opozorila! Zaradi gorenja sveče nastane odprt plamen in se sprošča toplota. Sveča naj nikoli ne gori brez nadzora! Bodite pozorni na dimljenje sveče in po potrebi skrajšajte stenj. Varno delo je mogoče le, če boste v celoti prebrali in upoštevali navodila za uporabo voska ter varnostne napotke. Dobite jih pri Vašem prodajalcu ali na spletni strani www.antus.si. Pred pričetkom dela z njimi natančno seznanite tudi vse sodelujoče. Navodila in varnostne napotke shranite, med delom naj bodo vedno dosegljivi.

H35 010 08Vosek v gelu, 750 g, brezbarven112,76 € Opozorila! Zaradi gorenja sveče nastane odprt plamen in se sprošča toplota. Sveča naj nikoli ne gori brez nadzora! Bodite pozorni na dimljenje sveče in po potrebi skrajšajte stenj. Varno delo je mogoče le, če boste v celoti prebrali in upoštevali navodila za uporabo voska ter varnostne napotke. Dobite jih pri Vašem prodajalcu ali na spletni strani www.antus.si. Pred pričetkom dela z njimi natančno seznanite tudi vse sodelujoče. Navodila in varnostne napotke shranite, med delom naj bodo vedno dosegljivi.

H35 010 22Vosek v gelu, 2.200 g, brezbarven134,72 € Opozorila! Zaradi gorenja sveče nastane odprt plamen in se sprošča toplota. Sveča naj nikoli ne gori brez nadzora! Bodite pozorni na dimljenje sveče in po potrebi skrajšajte stenj. Varno delo je mogoče le, če boste v celoti prebrali in upoštevali navodila za uporabo voska ter varnostne napotke. Dobite jih pri Vašem prodajalcu ali na spletni strani www.antus.si. Pred pričetkom dela z njimi natančno seznanite tudi vse sodelujoče. Navodila in varnostne napotke shranite, med delom naj bodo vedno dosegljivi.


 

 

 

Artikla trenutno ni na zalogi.     Preverite zalogo, dobavljivost artikla.     Artikel je na zalogi.
Podatki o zalogah so informativni, osvežujejo se dnevno.
 

Vse cene vsebujejo DDV. Slike so simbolične.

www.antus.si   |   pravna obvestila   |   avtor   |   ponedeljek, 10.5.2021