Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani.
Domov Prodajni program Akcijska ponudba Ustvarjalne ideje Prodajna mesta Povezave Košara
Niste prijavljeni uporabnik

Prijava

na prejšnji artikel  na naslednji artikel

Pripomočki za delo

primer
slike

 

 

navodila

 

Komplet rezil FIMO

8700 04Komplet rezil FIMO19,48 € 

Komplet vsebuje 3 izredno tanka, zelo ostra rezila, ki omogočajo enostavno rezanje modelirne mase FIMO brez mečkanja in razmazovanja. Rezila so posebej primerna za razrez zvitkov Millefiori. Izdelana so iz nerjavečega materiala.
Vsebina: 1 x neupogljivo rezilo, 1 x upogljivo rezilo, 1 x valovito rezilo

Opozorilo: Ta rezila so primerna samo za odrasle! Rezila so zelo ostra zato jih odprite in uporabljajte z veliko previdnostjo!
Svarilo: Pri uporabi rezil obstaja nevarnost poškodb!


 

Valjar FIMO iz akrila

8700 05Valjar FIMO iz akrila111,83 € 

S pomočjo valjarja FIMO iz akrila lahko razvaljamo modelirno maso FIMO v zelo gladko in enakomerno plast. Valjar, premera 25 mm, je dolg 20 cm.


 

Komplet pripomočkov FIMO kids

8700 31Komplet pripomočkov FIMO kids17,73 € 

Vsebina: 2 modelirki, nož za razrez modelirne mase ter valjar z gladko površino.

Opozorilo: komplet vsebuje predmete z ostrimi konicami in robovi zaradi česar obstaja nevarnost poškodb.


 

Komplet za rezanje FIMO kids

8700 34Komplet za rezanje FIMO kids14,40 € 

Vsebina: 3 noži z različnimi oblikami rezil za razrez in oblikovanje modelirne mase.

Opozorilo: komplet vsebuje predmete z ostrimi konicami in robovi zaradi česar obstaja nevarnost poškodb.


 

Valjček FIMO kids - zvezde / rože

8700 35Valjček FIMO kids - zvezde / rože17,02 € 

Vsebina: držalo in dva zamenljiva valja z vzorcem (zvezde, rože) premera 4 cm.

Opozorilo: komplet vsebuje predmete z ostrimi konicami in robovi zaradi česar obstaja nevarnost poškodb.


 

Valjček FIMO kids - ribe / valovi

8700 36Valjček FIMO kids - ribe / valovi17,02 € 

Vsebina: držalo in dva zamenljiva valja z vzorcem (ribe, valovi) premera 4 cm.

Opozorilo: komplet vsebuje predmete z ostrimi konicami in robovi zaradi česar obstaja nevarnost poškodb.


 

Modelirka FIMO professional 01

8711 01 BKModelirka FIMO professional 01111,88 € 

Modelirka FIMO professional je idealen, visokokakovosten pripomoček pri natančnem oblikovanju in vrtanju različnih modelirnih mas.
Lastnosti obojestranske modelirke: konica za glajenje iz nerjavnega jekla in konica za vrtanje lukenj do globine 40 mm, premera 2,5 mm; s konico za vrtanje lahko vrtate luknje tudi v že utrjeno modelirno maso; konica za glajenje je posebej primerna za glajenje neutrjenih materialov, za izrezovanje modelirne mase in poudarjanje izbočenih dekorjev; črno držalo modelirke je izdelano iz mat lakiranega javorjevega lesa; enostavno čiščenje.


 

Modelirka FIMO professional 02

8711 02 BKModelirka FIMO professional 02111,88 € 

Modelirka FIMO professional je idealen, visokokakovosten pripomoček pri natančnem oblikovanju in kiparjenju različnih modelirnih mas, še posebej za precizna dela z modelirno maso FIMO.
Lastnosti obojestranske modelirke: koničasta in kiparska konica (dleto); izredno čvrsti silikonski konici; črno držalo modelirke je izdelano iz mat lakiranega javorjevega lesa; enostavno čiščenje.


 

Modelirka FIMO professional 03

8711 03 BKModelirka FIMO professional 03111,88 € 

Modelirka FIMO professional je idealen, visokokakovosten pripomoček pri oblikovanju različnih modelirnih mas.
Lastnosti obojestranske modelirke: dve različni okrogli konici, premera 1,5 in 8 mm, izdelani iz kromiranega karbonskega jekla; je vsestransko uporabna pri izdelavi finih detajlov, okrogli konici sta posebej primerni za oblikovanje mehke modelirne mase, za izdelovanje vdolbin, obokov ali očesnih jamic; črno držalo modelirke je izdelano iz mat lakiranega javorjevega lesa; enostavno čiščenje.


 

Modelirka FIMO professional 04

8711 04 BKModelirka FIMO professional 04111,88 € 

Modelirka FIMO professional je idealen, visokokakovosten pripomoček pri oblikovanju filigranskih vzorcev in zarez v modelirno maso.
Lastnosti obojestranske modelirke: visokokakovostna ostra konica iz nerjavnega jekla je idealna za izdelovanje luknjic v perlice ali za glajenje in oblikovanje filigranskih izdelkov in vzorcev ter kot pripomoček pri nanašanju majhnih delov iz modelirne mase; visokokakovostna konica v obliki črke V (kot 60°) je dolga 40 mm in je izdelana iz nerjavnega jekla. Primerna je za rezbarjenje modelirne mase ter za vrezovanje vzorcev in jasnih zarez; črno držalo modelirke je izdelano iz mat lakiranega javorjevega lesa; enostavno čiščenje.


 

Pripomoček za oblikovanje FIMO Bead Roller

8712Pripomoček za oblikovanje FIMO Bead Roller112,20 € 

Pripomoček za oblikovanje perl FIMO Bead Roller omogoča enostavno izdelavo večjega števila perl za nanizanje povsem enake oblike. Izbirate lahko med tremi različnimi oblikami, okroglo, ovalno in diamantno. Orodju so priložena podrobna navodila za uporabo.


 

Komplet igel za prebadanje perlic FIMO, 50 kosov

8712 20Komplet igel za prebadanje perlic FIMO, 50 kosov18,81 € 

V kompletu je 50 kovinskih igel za prebadanje perlic FIMO v dveh različnih debelinah (25 x Φ0,8 mm in 25 x Φ1,7 mm) dolžine 90 mm. Igle za prebadanje perlic so nepogrešljive pri izdelavi ogrlic iz ročno izdelanih perlic. Zaradi izjemne ostrine konice pri prebadanju ne deformirajo perlice zato so primerne za izdelavo luknjic v perlice izdelane iz različnih modelirnih mas FIMO (classic, soft, effect, basic, air, light, microwave, natural) pred utrjevanjem ali sušenjem. Igle so primerne tudi kot držalo za perlice med sušenjem, lakiranjem in utrjevanjem.


 

Strojček CERNIT za valjanje modelirnih mas

CE 901Strojček CERNIT za valjanje modelirnih mas178,69 € 

Strojček CERNIT – Marcato Atlas za valjanje modelirnih mas je primeren tudi za valjanje polimernih modelirnih mas, ki se utrjujejo v pečici. Strojček je izdelan v Italiji v sodelovanju s podjetjem MARCATO, ki velja za sinonim kakovosti. Čvrst in trpežen strojček je izdelan iz legiranega jekla. Omogoča 9 različnih nastavitev debeline valjanja (od 0.3 do 2.5 mm). Strojček ima tudi 3 letno garancijo proti tovarniškim napakam.


 

Valjar CERNIT iz inoksa

CE 902Valjar CERNIT iz inoksa115,09 € 

S pomočjo valjarja CERNIT iz inoksa lahko razvaljamo modelirno maso v zelo gladko in enakomerno plast. Valjar, premera 25 mm, je dolg 20 cm.
Valjar je izdelan iz nerjavnega jekla - Inox, ki mu zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odpornost proti rjavenju in kislinam. Tudi ob dolgotrajnejšemu stiku z vodo ne zarjavi. Ker je izdelan iz jekla, vam tudi ob večjem pritisku ali padcu (npr. z mize na tla) ne bo napokal.


 

Strojček FIMO za valjanje modelirnih mas

8713Strojček FIMO za valjanje modelirnih mas151,29 € 

Strojček za valjanje modelirne mase FIMO je primeren za valjanje modelirnih mas, ki se utrjujejo v pečici, torej FIMO classic, FIMO soft in FIMO effect. Odlikuje ga čvrsta konstrukcija iz visokosijajnega nerjavnega jekla, univerzalnost uporabe in enostavno čiščenje!
Strojček za valjanje modelirne mase FIMO omogoča izdelavo še posebej tankih plošč modelirne mase, ki so primerne za različne FIMO tehnike, od prelivanja barvnih odtenkov, marmoriranja, Mokume Nendo (ali Mokume Gane), Millefiori, ... Omogoča tudi enostavno in hitro mešanje različnih barvnih odtenkov modelirne mase FIMO, s pomočjo reliefnih folij FIMO pa z njim lahko odtiskujete tudi različne reliefne vzorce.

Opozorila! Modelirne mase pred valjanjem v strojčku FIMO pregnetite, da jih zmehčate in zvaljajte s pomočjo valjarja FIMO iz akrila (art. 8700 05). V kolikor modelirnih mas predhodno ne pregnetete in zvaljate, lahko pride do okvare strojčka FIMO. V kolikor ste s strojčkom valjali modelirne mase, ga ne uporabljajte za valjanje prehrambnih izdelkov.
Svarilo! Plastična vrečka v notranjosti embalaže je lahko nevarna! Da bi se izognili nevarnosti zadušitve, hranite vrečko nedosegljivo dojenčkom in majhnim otrokom! Strojček ima ostre robove. Nevarnost poškodb! Še posebej bodite pozorni med delom s strojčkom in pri čiščenju strojčka.


 

Komplet rezil CERNIT

CE 903Komplet rezil CERNIT18,55 € 

Komplet vsebuje 3 izredno tanka, zelo ostra rezila (neupogljivo, upogljivo in valovito), ki omogočajo enostavno rezanje modelirne mase brez mečkanja in razmazovanja. Rezila so posebej primerna za razrez zvitkov Millefiori, Kaleidoscope, Mokume, ... Izdelana so iz nerjavečega jekla.


 

Komplet modelirk CERNIT

CE 906Komplet modelirk CERNIT110,74 € 

Komplet vsebuje 8 visokokakovostnih plastičnih obojestranskih modelirk CERNIT. S 16 različnimi konicami so možnosti oblikovanja modelirnih mas skoraj neomejene. Modelirke odlikuje dolga življenjska doba, ergonomična oblika in nelepljiva površina.


 

 

 

Artikla trenutno ni na zalogi.     Preverite zalogo, dobavljivost artikla.     Artikel je na zalogi.
Podatki o zalogah so informativni, osvežujejo se dnevno.
 

Vse cene vsebujejo DDV. Slike so simbolične.

www.antus.si   |   pravna obvestila   |   avtor   |   nedelja, 9.5.2021