Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani.
Domov Prodajni program Akcijska ponudba Ustvarjalne ideje Prodajna mesta Povezave Košara
Niste prijavljeni uporabnik

Prijava

  na naslednji artikel

Sijajen barvni lak Decorlack Acryl

primer
slike

Marabu Decorlack Acryl je univerzalen, visokosijajen, akrilni barvni lak, izdelan na vodni osnovi. Primeren je za delo v šoli, za hobi in za umetno obrt. Barvni lak se dobro razliva, zaradi njegove odlične prekrivnosti običajno zadostuje nanos le v enem sloju. Barvni lak Marabu Decorlack Acryl je namenjen dekoriranju skoraj vseh neprašnih in nemastnih površin kot so: papir, karton, les, kovine, steklo, keramika, plastika, kamen, materiali za modeliranje in oblikovanje, stiropor, glina, penasta guma, ... Nadvse primeren je tudi za barvanje usnja, ni pa primeren za barvanje modelirne mase FIMO.
Barvni lak Marabu Decorlack Acryl lahko uporabite za prostoročno slikanje, v kombinaciji s šablonami, za servietno tehniko, airbrush tehniko in različne tehnike umetne obrti.
Vsi barvni odtenki, tudi kovinski, se izvrstno mešajo med seboj. Lak se posuši na dotik v 30 minutah. Ko je popolnoma suh je odporen proti brisanju, bledenju, atmosferskim vplivom, slini in temperaturam do 100 °C. Zaradi svoje odpornosti (tudi proti slini) je barvni lak Decorlack Acryl primeren tudi za barvanje igrač (ustreza Evropskemu standardu za varnost igrač DIN EN 71, odstavek 3).
Barvni lak Decorlack Acryl ni odporen proti pomivanju v pomivalnem stroju.

 

 

 

Komplet za barvanje, Božiček, 6 x 5 ml

šifraartikelprod.en.kol.redna cenaznižana cena
1430 00 001Komplet za barvanje, Božiček, 6 x 5 ml16,50 €4,55 € 

Prikupen keramični Božiček, pobarvan z akrilnimi barvami, bo popestril vsako praznično dekoracijo. Komplet vsebuje keramičnega Božička (195 x 85 x 70 mm), 6 plastičnih lončkov (po 5 ml) akrilne barve (rdeča, bela, barva kože, modra, zelena in črna) in čopič.


Barve za marmoriranje Marabu Easy marble

primer
slike

Barve za marmoriranje Marabu Easy marble so izdelane na osnovi organskih topil. V vodi niso topne, zato kot medij za marmoriranje lahko uporabite kar vodo. Barve za marmoriranje so primerne za uporabo na različnih materialih, tako na plastiki, lesu, steklu, papirju, japonskem papirju, svečah, kartonu, stiroporu in celo na svili in ostalih tankih tkaninah.
Manjše predmete lahko marmorirate s potapljanjem v vodo, na katero nakapljate barvo Marabu Easy marble, za večje predmete in tkanine pa priporočamo uporabo preprostega medija za marmoriranje, npr. lepila za tapete.
Barve za marmoriranje Marabu Easy marble niso primerne za barvanje živil!

 

 

 

Komplet Easy marble

šifraartikelprod.en.kol.redna cenaznižana cena
1305 99 0007Komplet Easy marble "Velika noč", 4 x 15 ml19,85 €6,89 € 

Komplet vsebuje štiri 15 ml kozarčke barve za marmoriranje Marabu Easy marble (021 - rumena, 038 - rubinasto rdeča, 095 - azurno modra in 067 - zelena), 5 belih plastičnih jajc (6 cm), 5 lesenih paličic (10 cm), dekorativno travo in navodila za delo. Plastično vedro (embalaža) je nadvse primerna posoda v kateri lahko marmorirate različne manjše predmete (tudi jajca).Opozorila! Vnetljivo! Ni primerno za barvanje živil. Strupeno za vodne organizme: lahko povzroči dolgotrajne škodljive učinke na vodno okolje.


 

Artikla trenutno ni na zalogi.     Preverite zalogo, dobavljivost artikla.     Artikel je na zalogi.
Podatki o zalogah so informativni, osvežujejo se dnevno.
 

www.antus.si   |   pravna obvestila   |   avtor   |   ponedeljek, 18.2.2019