Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani.
Domov Prodajni program Akcijska ponudba Ustvarjalne ideje Prodajna mesta Povezave Košara
Niste prijavljeni uporabnik

Prijava

na prejšnji artikel  na naslednji artikel

Strukturne paste

primer
slike

Bela akrilna strukturna pasta je izdelana na vodni osnovi. Ne vsebuje topil in je skoraj brez vonja. Z njo lahko oblikujete reliefne (3D) vzorce, lahko jo uporabite tudi kot polnilo.
Nanašate in oblikujete jo lahko s ščetko, slikarsko lopatico ali nožem. Izoblikujete lahko npr. peščeno ali zasneženo pokrajino, uporabite jo lahko tudi za tehniko kristaliziranja. Primerna je za uporabo na lesu, papirju, kartonu, modelirnih masah, ki se sušijo na zraku, stiroporju, steklu, kovinah, kamnu, platnu, ...
Čas sušenja strukturne paste je 2 – 24 ur, odvisno od debeline nanosa. Suho strukturno pasto lahko prebarvate s katerokoli akrilno barvo Marabu (npr. BasicAcryl, Decormatt Acryl ali Decorlack Acryl) ali pa jo, že pred nanašanjem, zmešate z barvo (dodajate lahko do največ 20 % akrilne barve). Rezultat mešanja je pastelen barvni odtenek. Ko se pasta povsem posuši je odporna proti vremenskim vplivom.

 

 

navodila

1403 13 80.Marabu strukturna pasta, 250ml19,06 € 1403 50 80.Marabu strukturna pasta, 100 ml15,12 € 
 
Lahka strukturna pasta je, poleg vseh naštetih možnosti uporabe, primerna še za večplastno nanašanje in izdelavo tridimenzionalnih strukturnih efektov (flocati efekt), za kolaže iz različnih materialov ter za nanašanje preko šablon

Lahka strukturna pasta je, poleg vseh naštetih možnosti uporabe, primerna še za večplastno nanašanje in izdelavo tridimenzionalnih strukturnih efektov (flocati efekt), za kolaže iz različnih materialov ter za nanašanje preko šablon.

1403 13 805Marabu lahka strukturna pasta, 250 ml19,06 € 1403 50 805Marabu lahka strukturna pasta, 100 ml15,12 € 
 

 

 

Artikla trenutno ni na zalogi.     Preverite zalogo, dobavljivost artikla.     Artikel je na zalogi.
Podatki o zalogah so informativni, osvežujejo se dnevno.
 

Vse cene vsebujejo DDV. Slike so simbolične.

www.antus.si   |   pravna obvestila   |   avtor   |   sreda, 16.10.2019