Domov Prodajni program Akcijska ponudba Ustvarjalne ideje Prodajna mesta Povezave Košara

Lesen nakit

Uporabljeni materiali:

Materiali in izdelki iz lesa, Osnove za prstane, Laki na vodni osnovi, Čopiči iz umetnih dlak, Dvokomponentna lepila, Kompleti serviet

 

Z belo akrilno barvo Marabu Decormatt prebarvajte lesen disk na obeh straneh in počakajte, da se posuši. Papirnate prtičke razslojite in izrežite poljubne vzorce. Med seboj jih lahko tudi kombinirate, kot na primer prstan na sliki, ki  je narejen iz vzorcev treh prtičkov. Uporabite samo zgornji sloj. Na lesen disk z mehkim čopičem nanesite lak na vodni osnovi Marabu, nanj položite izrezan vzorec in ga še enkrat v celoti premažite z lakom. Čopič vedno vlecite iz sredine proti robu vzorca, da  ne zmečkate prtička in iztisnete morebitne zračne mehurčke. Prtiček nanesite tudi na spodnjo stran diska. Počakajte, da se posuši.
Lesen disk prilepite na osnovo za prstan, najboljše za to je dvokomponento lepilo. Zmešajte po eno kapljico obeh komponent UHU dvokomponentnega lepila. Lepilo nanesite na spodnjo stran lesenega diska in z močnim pritiskom pritrdite osnovo za prstan. Pustite, da se temeljito posuši. Ko je osnova za prstan pritrjena, lesen disk ponovno premažite s sijajnim lakom Marabu in vaš izdelek je končan!
Uporabljeni materiali: lesen disk, izbočen, 30 mm (H14 028 30); osnova za prstan, srebrna (H97 711 91); sijajen lak na vodni osnovi, kozarček 50 ml (1135 05 000); Decormatt, 50 ml, bela (1401 05 070); čopič Marabu-Fino, zaobljen, 10 (0192 00 010); dvokomponentno lepilo UHU, 2 X 35g (5 min.) (U457001); papirnate serviete, črno-beli vzorci (10) (AN-SE104).
Share on Facebook

 

Povej svoje mnenje

You must be logged in to post a comment.

www.antus.si   |   pravna obvestila   |   avtor   |   torek, 1.12.2020